Vila-real celebra el Dia Internacional de Tárrega

Dic 14, 2018 | VILA-REAL

Imatges dels actes celebrats amb motiu del Dia Internacional de Tàrrega. Adrián Rius, acompanyat pel regidor de Cultura, Eduardo Pérez, ha presentat la biografia del guitarrista vila-realenc (en la foto), prèviament als actes oficials del Dia de Tàrrega, que han comptat amb la participació de la corporació municipal, presidida per l’alcalde, José Benlloch, i la reina i dames de la ciutat. La corporació s’ha concetrat a la plaça de l’Ajuntament per a desplaçar-se en comitiva a la plaça de Bayarri, on han homenatjat el mestre de la guitarra amb el lliurament d’una corona de llorer i la interpretació de peces de Tàrrega per part de Vanessa Pérez Raya, alumna del Conservatori Mestre Goterri.

Posteriorment, l’homenatge s’ha traslladat a la casa natalícia de Tàrrega, on hui s’ubica l’oficina de Turisme. Els actes han conclòs amb una audició de guitarra dels alumnes del conservatori a l’Auditori Municipal.

Castellón destino

Més notícies…