Vila-real adjudica definitivament el contracte de neteja de col•legis per a garantir l’estat òptim dels centres

Dic 7, 2018 | VILA-REAL

La regidora d’Administració Local es reuneix amb els responsables de les adjudicatàries dels tres lots abans de la signatura del contracte, que comença al gener

L’Ajuntament de Vila-real ha adjudicat a les empreses Fovasa, Eulen i Vareser el contracte de neteja per a garantir l’estat òptim dels edificis municipals, entre els quals es troben els centres educatius.

Lleida

La regidora d’Administració Local, Anna Vicens, s’ha reunit amb els responsables de les adjudicatàries per a acabar de concretar els principals punts de millora dels contractes, que se signaran definitivament el pròxim 27 de desembre, amb l’objectiu que puguen entrar en vigor l’1 de gener de 2019.

Segons explica l’edila, s’han licitat tres lots: un destinat als centres educatius, un altre per a museus i edificis culturals i un altre per a altres dependències municipals. “El concurs es va fer públic fa un any, però l’adjudicació definitiva no es va poder realitzar fins que es va aprovar el pressupost a mitjan enguany i, després de publicar la llista d’empreses adjudicades, una companyia va denunciar el resultat, per la qual cosa hem esperat fins que fa unes setmanes la justícia va donar la raó a l’Ajuntament de Vila-real i per fi podem començar a treballar ara amb les tres adjudicatàries”, afirma Vicens.

La responsable d’Administració Local assenyala que aquest nou acord és més beneficiós que l’anterior per als edificis municipals, per al consistori i també per a les treballadores, que van sol·licitar una sèrie de millores laborals que s’han negociat prèviament amb les empreses, que han accedit a les peticions que se’ls van traslladar.

Ha tardat més del que ens agradaria, però anem a tenir un contracte millorat amb una fi molt clara: reforçar la neteja en els centres docents”, afirma i assenyala que “la plica del servei pràcticament duplica l’actual acord, que en pocs dies finalitza”.

UAB

A més, apunta que “hem treballat per donar resposta a alguns problemes detectats en aquest sentit, ja que és una qüestió que ens preocupa, especialment perquè l’estat d’aquests immobles reverteix també en la qualitat educativa i volem que els nostres xiquets i xiquetes reben una educació en condicions òptimes” i agraeix la “comprensió” manifestada per la comunitat educativa fins al moment.

Més notícies…