Nules reuneix en el Dia de la Constitució a tots els alcaldes de la Democràcia

Dic 6, 2018 | NULES

Celebra un acte institucional per a commemorar el 40 aniversari de la Carta Magna

Nules s’ha sumat en el dia d’avui a la resta de poblacions de l’Estat Espanyol que han celebrat el Dia de la Constitució amb un acte institucional que ha reunit a tots els alcaldes de la Democràcia de la localitat: Vicente Porcar i José Darás que varen governar en la legislatura 1979-1983; Vicente Martínez Lucas, alcalde dels anys 1987 a 1999; José-Blas Molés qui va ostentar l’alcaldia la legislatura 1999-2003; Salvador Górriz, alcalde de Nules al llarg dels anys 2003 a 2007; Mario García qui va presidir l’Ajuntament de Nules les legislatures dels anys 2007 a 2015; i David García, alcalde en la present legislatura. A més, s’ha fet menció a Sebastià Nebot ja mort i que va ser alcalde en la legislatura dels anys 1983 a 1987.

Lleida

Així doncs, en aquest acte institucional amb el qual s’ha commemorat el 40 aniversari de la Constitució han participat les corals del CEAM Nules i de Sant Bartomeu i l’alumnat dels col·legis de la localitat que han llegit diferents articles de la Carta Magna. L’alcalde de Nules, David García, ha sigut l’encarregat de tancar l’acte amb un parlament amb el que ha fet un recorregut per aquests 40 anys de democràcia i l’importància per al conjunt de la ciutadania.

En aquest acte ha estat representada la trajectòria de la democràcia al nostre poble, en un acte ple de concòrdia i harmonia entre els polítics de diferents ideologies i també ha hagut una representació dels diferents sectors, associacions i entitats de la societat local”, comenta l’alcalde de Nules, David García.  

UAB

Cal destacar que per a aquest acte s’ha recuperat una pedra, que es trobava al magatzem municipal, que sembla data de l’any 1812 i que donava nom a la Plaça de la Constitució en referència a la Constitució d’aquell any.

Més notícies…