El Mercat Central impulsa una recollida solidària de joguines

Dic 7, 2018 | VILA-REAL

La programació especial del Mercat Central per al mes de desembre incorpora, entre altres activitats de dinamització, una recollida solidària de joguines, organitzada per la Regidoria d’Economia, en col·laboració amb el Mercat Central, l’empresa Artland i Càritas Interparroquial.

Caixabank

La iniciativa forma part de l’agenda elaborada per l’àrea de Mercats, en la qual s’implica a venedors, associacions gastronòmiques, els participants en el taller de cuina de T’Avalem i la nutricionista Sheila Llop, però també als venedors del mercat ambulant, que munten les seues parades en els festius del 6 de desembre –en el cas del mercat de productors locals- i del 8, aprofitant que la campanya comercial de Nadal ja funciona a ple rendiment per als comerços locals.

Borriana

UAB

La recollida de joguets tindrà lloc fins al 29 de desembre a la porta del Mercat Central que dóna a la plaça de Colom i es podran donar joguets en desús sempre que estiguen en bon estat que des de Càritas lliuraran a xiquets de famílies amb dificultats.

Benicàssim

Així mateix, el dissabte 15 hi haurà una activitat a càrrec de Sheila Llop, que ensenyarà noves tècniques per a innovar en el menú de Nadal amb els productes naturals del Mercat Central. El dimecres 19 es realitzarà un showcooking dels alumnes del projecte T’Avalem Maria de Luna; el dissabte 22 els més menuts tindran l’oportunitat de participar en l’activitat Fem història, a càrrec d’Artland, que també podran aprendre les bases del dibuix de còmic el dia 24 i tècniques de creativitat amb jocs cooperatius el 29. Al gener s’han programat diverses activitats, els dies 2, 3, 4 i 5, amb showcookings i tallers de cuina de mercat per a avis i néts i un jardí musical.

Més notícies…