Els Premis Globalis 2018 reconeixeran a José Gómez Mata a través del ‘Premi Trajectòria’

Dic 7, 2018 | VILA-REAL

Els Premis Globalis 2018 se celebraran el 14 de desembre al Centre de Congressos, Fires i Trobades de Vila-real

El fill predilecte de Vila-real, José Gómez Mata, rebrà este divendres 14 de desembre a les 12 del matí el Premi Trajectòria de la Fundació Globalis en la seua ciutat natal. L’empresari és soci fundador de la Florida i del Grupo Alba de Iberia, a més de patró de la Fundació Valenciana d’Estudis Avançats (FVEA). Sempre s’ha caracteritzat pel seu gran caràcter emprenedor, la seua visió i encert en les iniciatives dutes a terme i la seua constant acció solidària en benefici de la societat local i de la ciutat de Vila-real, amb gran repercussió en la cultura, el patrimoni, la investigació i l’agricultura.

Lleida

José Gómez Mata ha sigut condecorat amb la més alta distinció de la Santa Seu, el nomenament de Cavaller Comanador amb la Gran Creu Enjoiada de l’orde de Sant Gregori Magne, també va rebre el Premi Poble 2003 i és Fill Predilecte de Vila-real des de 2015, entre altres mèrits.

La Fundació Globalis, amb el suport de l’Ajuntament de Vila-real, ha convocat la quarta edició dels Premis Globalis a través dels quals volen identificar, reconéixer, promoure i divulgar l’esforç dels emprenedors que estan al front de joves iniciatives empresarials.

El Jurat encarregat de decidir els guardons atorgarà un primer premi valorat en 1500 € i dos accèssits de 500 €, a més del Premi Trajectòria i el Premi Vila-real Innpulso que s’atorga juntament amb l’Ajuntament de la ciutat

Aquesta cinquena edició dels Premis Globalis està patrocinada per empreses d’alt nivell de la província de Castelló com ara Multiópticas, Vidres, Fundació José Soriano, Esmalglass-Itaca i Élite Cementos.

 

Fundació Globalis

La Fundació Globalis és una entitat privada que té com a objectiu promoure la modernització del teixit empresarial a Vila-real i el seu entorn d’influència dona suport a totes aquelles iniciatives que suposen innovació o diversificació empresarial o social. Dinamitzant el teixit socioeconòmic, la ciutat i la seua àrea d’influència des d’una perspectiva global amb un nou model d’innovació 360º, Globalis promou i dona suport a l’emprenedoria i als projectes innovadors, treballa per a millorar l’ocupabilitat dels joves i, a més, dona suport a projectes innovadors vinculats al sector de la salut, la nutrició o l’esport.

UAB

Més notícies…