Els treballadors destinats a l’esbrosse i condicionament de vials disposen d’aquest vehicle durant 10 dies per a aconseguir un millor acabat de les tasques

La Regidoria de Serveis Públics de Vila-real (SPV), que treballa des del passat mes d’agost en la neteja i condicionament de cunetes, barrancs, camins rurals i solars municipals, compte des d’ara amb un nou aliat que contribuirà a la consecució de millors resultats, especialment en els vials.

Un tractor de la Diputació se sumarà durant 10 dies a les labors d’esbrosse de cunetes dels camins rurals, recolzant el treball que realitza el personal contractat gràcies a la subvenció del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), que durant el mes de setembre ha comptat amb un grup de 33 operaris i tres capatassos, que va ser rellevat per a aquest mes d’octubre per un grup d’idèntiques condicions, que realitzen les tasques, coordinades en tot moment per l’àrea de Serveis Públics.

L’edil de l’àrea, Francisco Valverde, agraeix a la Diputació la seua col·laboració mitjançant aquest servei, que “permet deixar lliures d’herbes i brossa nombrosos punts dels camins, que d’una altra manera entorpirien el pas de les aigües”. Així mateix, cal destacar que, a les zones no accessibles al tractor, són els operaris els qui accedeixen amb desbrossadores mecàniques, la qual cosa “ens permet netejar xicotets barrancs paral·lels a les vies d’accés, així com vials de servei, camins secundaris i creus de barrancs amb camins rurals”. En les últimes setmanes s’han netejat el Camí la Carretera, Artana, Betxí i vials de servei de la A7, així com el barranc de Ràtils i el Barranquet.

error: Contingut protegit!