Les sessions, subvencionades al 100% per l’Ajuntament, se centren en tècniques per a millorar la imatge i les vendes, l’ús de xarxes socials i l’atenció al client

La Regidoria d’Economia de l’Ajuntament de Vila-real tancarà l’any amb l’organització d’una desena de cursos totalment gratuïts enfocats a treballadors en cerca activa d’ocupació i també a empreses i comerços.

A les formacions de posicionament SEO, màrqueting digital, fotografia amb telèfon mòbil per a comerç i els diferents cursos d’orientació i cerca d’ocupació, se sumen diferents propostes entre les quals es troben un curs d’Instagram per a la promoció de productes, introducció al màrqueting digital i xicotets canvis rendibles per a negocis. Així mateix, al novembre es realitzaran dos cursos dirigits a comerços, un de paqueteria i embolcall per a regals nadalencs i un altre de creativitat en xarxes socials. A més, el dilluns 15 d’octubre donarà començament un curs de formació en atenció al client presencial i telefònica, per a persones que desitgen millorar les seues competències.

Anglés per a l’administració comercial, gestió administrativa i comptable per a l’empresa, community management i gestió de xarxes socials i disseny i creació de webs i blocs amb WordPress són la resta de temàtiques que s’ofereixen des de la Regidoria, amb el suport de la Diputació de Castelló i la Cambra de Comerç, entre els mesos de novembre i desembre per a millorar la formació de treballadors i comerciants.

Els interessats en els cursos, que s’imparteixen al Viver d’Empreses, poden informar-se i inscriure’s a http://portaltreball.vila-real.es, a fomenteconomic@vila-real.es o a la Agència de Desenvolupament Local de Vila-real, situada a l’avinguda de la Murà, 28, 1º, amb telèfon 964 547 017. “Els tallers per a l’ocupabilitat i millora dels negocis programats arriben cada any a centenars de persones que, a més, prèviament han pogut fer propostes dels cursos que els agradaria rebre perquè nosaltres ens adaptem a ells”, assegura el regidor d’Economia, Xavier Ochando, qui agraeix la col·laboració de la Diputació i la Cambra de Comerç.

error: Contingut protegit!