En la imatge residus i contenidor de fems enfront del Col·legi Iturbi

Mentre els veïns clamen per l’abandó dels carrers, la presència de rates i paneroles, el PSPV afegeix als 18.150 que va retallar a l’agost altres 35.520 euros

El PSPV de Borriana ha reduït en més de 35.000 euros el contracte de neteja viària del municipi després que fa poc més d’un mes també aplicara un ‘tijeretazo’ al servei de 18.150 euros. En el termini d’un mes, el PSPV ha retallat més de 53.000 euros a la partida econòmica prevista per a garantir la neteja de la localitat mentre en el municipi, comerciants i residents clamen per la falta de conservació, higiene i manteniment dels carrers.

La retallada de 35.520 euros ho signava l’alcaldessa el passat 30 d’agost. Mitjançant decret d’alcaldia, la màxima responsable municipal reduïa els fons del contracte de neteja viària als quals ja va aplicar les tisores el passat 2 d’agost. En aquest últim cas, la quantia que va sostraure va ser de 18.150 euros. El decret es pot descarregar punxant en el següent enllaç: Decreto alcaldía

Des del Grup Municipal del Partit Popular a Borriana han fet una crida al PSPV perquè garantisquen la neteja de la ciutat. “No ho diu el PP, no és una crítica política, és una realitat que dia a dia desenes de veïns denuncien en els nostres carrers, que cada setmana genera malestar entre residents i comerciants. Perquè el problema ja no és l’abandó de brosses, el problema radica en la proliferació de plagues, com a rates o paneroles, que s’han multiplicat a la calor d’aquests residus, aprofitant la falta de neteja”.

Per al Partit Popular de Borriana seria oportú que els qui governen “abandonaren els despatxos i prengueren els carrers, passejaren el nostre municipi per a conèixer la realitat de l’estat de la nostra via pública, perquè solament així es faran una idea precisa de les necessitats de la nostra localitat”. Així les coses, “els aconsellem que isquen ja dels despatxos, desconnecten l’aire condicionat i gaudisquen de l’aire lliure, ara que ja la calor no és sufocant i no corren el risc de suar”. En opinió del PP, “Borriana els agrairà poder transmetre’ls en persona els problemes que pateixen derivats de la seua incompetència, desídia i abandó. A l’espera de solucions”, han conclòs des del PP.

(Grup Municipal del Partit Popular a Borriana)

error: Contingut protegit!