-XILXES

El servei s’iniciarà el 28 de juny i estarà disponible tots els dijous en l’Avinguda Xilxes

L’Ajuntament de Xilxes ampliarà el servei d’ecoparc mòbil al nucli marítim per atendre les necessitats dels veïns i visitants que durant la temporada d’estiu resideixen a la platja. Aquest punt de recollida selectiva de residus iniciarà la seva activitat el proper 28 de juny en l’Avinguda Xilxes de la zona marítima i estarà disponible tots els dijous de 9 a 14 i de 15 a 17 hores. Paral·lelament, el servei es mantindrà en la població l’últim diumenge de mes en la Ronda Adolfo Suárez. 

A més d’aquest servei que presta el Consorci de Residus, la Regidoria de Serveis Municipals ha recordat que existeix un servei gratuït de recollida d’objectes voluminosos que pretén evitar l’acumulació d’aquestos en la via pública o en punts no autoritzats. De fet, el camió de recollida ofereix aquest servei el primer i el tercer dimarts de cada mes, de manera que els interessats han d’avisar prèviament al telèfon 964 536761, on indicaran el carrer i el nombre en el qual es diposita l’objecte en qüestió perquè el camió acudeixca a la seva retirada.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
error: Contingut protegit!