La iniciativa s’emmarca en el projecte “Millorar la qualitat de vida de les persones majors de Nules”

Un total de 528 persones han participat en les activitats de millora de la qualitat de vida de la Gent Major utilitzant el medi aquàtic que s’han portat a terme a la Piscina Municipal els mesos de febrer a maig. Aquestes activitats d’AquaSalus s’emmarquen en el projecte “Millorar la qualitat de vida de les persones majors de Nules” que ha posat en marxa enguany l’Ajuntament de Nules.

L’objectiu principal d’aquest iniciativa és promoure i potenciar l’envelliment actiu de la població major de 60 anys i engloba tres línies d’actuació principals centrades a fomentar el benestar físic, psicològic i social. Així doncs, l’AquaSalus forma part de la programació d’aquest projecte amb el qual volem atendre les necessitats específiques dels nostres majors a través d’accions concretes”, comenta el regidor de Sanitat, Antonio Romero.   

Per tant, amb aquest projecte es vol respondre a les necessitats i preferències de la gent major de la localitat a través de la informació i l’organització d’activitats relacionades amb la salut; també es pretén crear entorns i serveis que promoguen un envelliment saludable; optimitzar les condicions de vida d’aquest col·lectiu; promoure una cultura d’inclusió; oferir una resposta local al fenomen de l’envelliment demogràfic; potenciar l’autonomia de les persones majors; modificar creences negatives sobre l’envelliment; proporcionar eines per a crear hàbits de vida saludable, o facilitar un lloc de trobada en el qual puguen compartir experiències i resoldre dubtes i inquietuds.

error: Contingut protegit!