Vila-real es converteix en seu del primer campionat autonòmic de futbol sala aquest cap de setmana

May 24, 2018 | VILA-REAL

Una dotzena d’equips de futbol sala de la Comunitat Valenciana es donaran cita aquest dissabte 26 i diumenge 27 a Vila-real per a participar en el I Autonòmic Futsal Ciutat de Vila-real. Ciutat de la Salut i l’Esport, que es disputarà entre el Centre de Tecnificació Esportiva (CTE) i el pavelló Bancaixa.

El regidor d’Esports, Javier Serralvo, i el gerent de FutPlaya eventos, Carlos Egea, han presentat aquesta primera edició de l’esdeveniment, que “esperem que es consolide i es puga celebrar per molts anys”. “Tenim la gran sort de comptar amb empreses molt implicades en l’àmbit esportiu i que ajuden a seguir portant lluny la nostra marca de Ciutat de la Salut i l’Esport i aquest campionat, a més, afig aquesta marca el seu nom, per la qual cosa estem molt orgullosos i esperem que vinga molta gent”, indica Serralvo.

Per la seua banda, Egea ha destacat la qualitat i quantitat de les instal·lacions de Vila-real, assegurant que “poques ciutats d’Espanya poden dir que compten amb aquest tipus d’espais habilitats per a un esport com el futbol sala, en el qual Vila-real sempre ha tingut una especial importància, gràcies als seus equips”. A més, assegura que “aquest no va a ser un torneig de quatre amics, sinó que pretén ser una cosa molt potent i d’àmbit autonòmic, del que eixirà un equip que podrà jugar en el torneig nacional, que es disputa el pròxim mes a Sant Sebastià dels Reis (Madrid) amb les despeses pagades”.

Castellón destino

La cita començarà el dissabte a les 9.00 hores fins a les 19.00, amb un descans de 15.00 a 16.00 hores. Els partits es jugaran al CTE i el pavelló Bancaixa, amb una rotació perquè els jugadors puguen provar tots dos espais. Així mateix, el diumenge la cita es trasllada al CTE, on es disputaran les semifinals de 10.00 a 12.00 hores. De 12.00 a 13.00 hores hi haurà un descans amb un partit que enfrontarà a personalitats de diversos sectors i a les 13.00 hores serà la gran final i lliurament de premis.

Esperem que els ciutadans s’animen a assistir i gaudir d’aquestes trobades, que tenen les portes obertes a qualsevol afeccionat, que podrà entrar gratis”, conclouen.

Més notícies…