Més de 150 atletes es donaran cita en la competició EnfitGames que se celebra dissabte 26 al pavelló Melilla

May 24, 2018 | VILA-REAL

El pavelló Melilla acollirà aquest dissabte 26 una nova competició d’EnfitGames, que reunirà a 160 atletes classificats en dues proves anteriors, en les quals es van donar cita 600 persones. “Després de l’èxit de l’any anterior, volem que Vila-real i la seua marca de Ciutat de la Salut i l’Esport tornen a estar presents en aquest esdeveniment de nivell que atrau tanta gent”, indica l’edil d’Esports, Javier Serralvo. Per la seua banda, l’organitzador, Óscar Blázquez, explica que “és una competició nacional de crossfit amb quatre categories que enfrontaran als 160 millors esportistes, per la qual cosa anem a gaudir d’un gran nivell de participants”. La cita serà el dissabte de 8.00 a 21.00 hores al pavelló poliesportiu Melilla.

Castellón destino

Més notícies…