Les millors imatges del Punt de la Festa en la seua primera jornada festiva

May 14, 2018 | POBLE, PUNT DE LA FESTA

Mª Dolores Parra anuncia, en el Punt de la Festa de POBLE, un seminari a París per posar en valor la ceràmica de la província

La Directora General d’Internacionalització, Mª Dolores Parra, ha visitat aquest matí el Punt de la Festa de POBLE junt amb els seus companys Santi Cortells i Josep Pasqual Sancho. Parra, a més a més de compartir les sensacions del que ha estat el primer cap de setmana de les festes, ens ha avançat un seminari que el pròxim 26 de juny es celebrarà a París per posar en valor la ceràmica de la província. “De la mà d’Ascer volem promocionar i posicionar la qualitat i el disseny de la nostra ceràmica front al producte italià perquè malgrat que tenim més i millor qualitat, els italians dediquen més recursos a fomentar eixa imatge exterior. A partir d’ara les campanyes que volem desenvolupar amb ells aniran en eixa línia”, ha avançat. La cita servirà també perquè empreses i dissenyadors presenten les novetats i innovacions del sector.

UAB

En aquesta línia, i subratllant la importància de la comunicació, també ha recordat les visites que recentment han realitzat a Clariana i a Caricias per informar de les línies de finançament que ofereix la Generalitat a l’exportació. “Vaig realitzar una cerca d’aquelles companyies que no estaven participant de cap ajuda de la Generalitat i vam considerar important comunicar el que fem i que som una pota on es poden recolzar”. Però la visita no sols es va centrar en les ajudes a la internacionalització sinó en informar de tots els àmbits que es porten a terme des de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial. “Almenys que les empreses coneguin el que hi ha i puguen testar el que els és o no viable i, al cap i a la fi, que es puga crear més ocupació”, va concloure Parra.

Per la seua banda, Cortells ha posat l’accent en la vessant de la festa com una ferramenta també de recuperació de les tradicions i ha destacat la tercera trobada de gegants que, per primera vegada, va reunir colles de Menorca i de l’Hospitalet.

Per últim, pel Punt de la Festa també han passat Javier Serralvo, Anna Vicens i Diego A. Vila del PSPV, Domingo Vicent i Pascual Amorós de Ciutadans i Alejandro Font de Mora, Héctor Folgado i Carlos Gil, del Partit Popular. També ha visitat el Punt de la Festa la regidora Gemma Gil.

Benicàssim
Borriana

La presidenta de Creu Roja, María Arrufat; el president de l’Associació Gastronòmica, Ximo Abril; el coordinador de la Cita Urbana Musical Solidària, Javier López i el president de l’A.M. Virgen de Gracia, José Luis Soto han estat altres dels convidats que han passat pel Punt de la Festa.

Amics i clients de POBLE i de totes les firmes patrocinadores també han gaudit d’aquesta primera jornada junt a Pepe Arenós i Maite Cabrera de BigMat Herarbo, Juani Barril de BR Asociados Grupo Nexta, Elena Beltrán de Vivanta Vila-real i el director de POBLE, Juanjo Clemente.

 

Caixabank

Més notícies…