Èxit de la 18ª edició dels Premis Poble

Feb 12, 2018 | POBLE, VILA-REAL

La gala va comptar amb La Fam, la màgia de Yunke, així com també un repertori de peces tradicionals interpretades per la veu d’Álex Torres i la música de Natàlia Lapuerta, Elena Lapuerta i Vicent Carrasco. També es van enaltir les costums amb els Dolçainers i Tabaleters El Trull, el Grup de Danses El Roser i la Coral Sant Jaume. L’esdeveniment va congregar a representants de tota la societat.

La gala dels Premis Poble va reunir tots els ingredients per gaudir d’una vetllada d’espectacle recordant arrels, emfatitzant tradicions i distingint trajectòries. L’acte va arrancar amb dolçainers i grup de danses oferint l’escut de la ciutat confeccionat amb flors. Un primer gest al qual el públic va respondre amb aplaudiments, que també van servir per donar pas a la posada en escena de La Fam. Després va arribar la màgia de Yunke com a antesala a l’acte d’entrega dels XVIII Premis POBLE.

UAB
PlatgesBurriana

El Vicepresident Segon de les Corts Valencianes, Alejandro Font de Mora, va entregar el Premi POBLE al primer paleontòleg vila-realenc, Andrés Santos Cubedo, mentre que la directora de l’IES Francesc Tàrrega Ariadna Portalés Reboll rebia el reconeixement pels més de 50 anys de l’IES Francesc Tàrrega de mans del Conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esports, Vicent Marzá. L’últim guardonat que va pujar a l’escenari va ser l’investigador i descobridor del mètode ràpid de detecció de Legionel·la, Guillermo Rodríguez Albalat per rebre la distinció que li va entregar l’alcalde de Vila-real, José Benlloch.

Caixabank

Cançons d’abans sobre diversos temes tradicionals van ser interpretades per la veu d’Álex Torres, qui va estar acompanya pels músics Elena Lapuerta, Natàlia Lapuerta i Vicent Carrasco. Amb els tradicionals acords de l’himne de Vila-real, a càrrec dels membres de la Coral Sant Jaume, es va tancar una emotiva gala que va tornar a situar a flor de pell el vila-realerisme.

Més notícies…