Vila-real ret honors a sant Pasqual amb 220 actes per a tots els públics i la commemoració dels 400 anys de la seua beatificació

May 8, 2018 | VILA-REAL

POBLE t’oferix el programa de festes al complet, pots visualitzar-ho o descarregar-ho en xicotet format a través de l’enllaç següent: http://ow.ly/8jAT30jT5Zx

El repartiment del llibret, entre demà i dijous, de mans de la reina i dames, donarà pas a 10 dies de festa ininterrompuda en tots els racons de la ciutat

UAB

El compte enrere per a l’inici dels festejos en honor a sant Pasqual ha començat. La presentació del programa de festes suposa el tret d’eixida a una programació que a partir del divendres 11 i durant 10 dies portarà la festa a tots els racons a través dels 220 actes convocats, als quals enguany s’incorpora també la commemoració dels 400 anys de la beatificació del patró de la ciutat.

Un any més, comptem amb esdeveniments per a tots els públics, que posen derelleu la gran riquesa cultural, religiosa, esportiva i associativa d’una ciutat oberta i participativa que cada any augmenta la seua capacitat d’atraure a la gent”, ha indicat durant la presentació del programa el regidor de Festes, Javier Serralvo, qui ha estat acompanyat pel president de la Junta de Festes, José Pascual Colás, i per l’alcalde, José Benlloch, així com per la reina, Cristina Pesudo, i les dames de la ciutat.

Ens preparem per a viure dies molt especials, cosa que no seria possible sense el treball desinteressat de totes les persones implicades, com els membres de la Junta de Festes, la Comissió de Penyes, la Regidoria de Festes, Serveis Públics, Protecció Civil, Creu Roja, Policia i personal de l’Ajuntament”, assenyala Colás. “No hi ha tradició si ningú la continua i en aquest aspecte hem de donar les gràcies a la reina i dames i les seues famílies, que esperem que, igual que la resta de veïns, gaudisquen de tots els actes que amb tant d’afecte i esforç hem preparat pensats per a tots”, apunta.

Benicàssim
Borriana

Per la seua banda, l’alcalde, que ha felicitat tot l’equip que es troba darrere d’aquesta programació, ha destacat que “aquestes coses només les poden fer persones que estan enamorades de Vila-real, lliurant-se en cos i ànima al fet que la ciutat compta amb un programa complet, que combine tradició però també innovació”.

En aquest sentit, ha destacat alguns dels principals canvis que es produeixen en aquesta edició, com l’obertura del concurs de paelles a veïns que no tenen penya o la inclusió del Punt Violeta per a ajudar al fet que les dones se senten més protegides.

Són només algunes de les iniciatives que podran trobar tant els veïns com aquells que ens visiten, que seran acollits amb els braços oberts i gaudiran d’una mostra de la nostra identitat, gràcies a la implicació de les entitats i empreses locals i de les 450 penyes registrades”, apunta. “Totes les activitats organitzades, obertes a tothom, no solament permetran crear economia i commemorar un moment tan important a nivell històric per a la ciutat, sinó que ajudaran a desconnectar de la rutina durant 10 dies, sempre amb respecte, educació i en pau”, conclou el primer edil.

El programa es repartirà entre demà i el dijous de manera física a la Casa de la Festa, de la mà de reina i dames i també pot consultar-se en la web http://programadefestes.vila-real.es, a través d’un codi QR i a través de l’aplicació municipal, gràcies al treball desenvolupat per la Regidoria de Noves Tecnologies.

Caixabank

 

Més notícies…