Els taiwanesos Chen Han-Yuan i Chen Ming-Yang són rebuts en l’Ajuntament de Vila-real

May 8, 2018 | VILA-REAL

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha rebut aquest matí el president de l’Associació Esportiva Cultural i Arts Marcials i del Club Wushu/Kung-Fu Tradicional de Vila-real, Rubén Solera, qui ha acudit acompanyat de dos esportistes xinesos, Chen Han-Yuan i Chen Ming-Yang (Taiwan), que han passat uns dies a la ciutat de Vila-real per interessar-es pels ensenyaments i entrenaments de Solera.

UAB

La estada ha permès els esportistes xinesos entrar en contacte amb l’escola de Solera i estretar els lligams amb la ciutat i l’escola de Taoyuan, amb l’objectiu de prendre idees sobre la docència del Kung-Fu Tradicional per fomentar l’educació en valors dels xiquets a través de les arts marcials.

Caixabank

Més notícies…