L’associació Pintando el Camino en Rosa promou el pròxim 13 de maig la primera Marxa Saludable Familiar, a benefici d’Aspanion. La marxa eixirà a les 11.00 hores de la plaça del Llaurador, amb quatre punts d’avituallament “saludable” al llarg del trajecte fins a arribar a l’ermitori de la Mare de Déu de Gracia, on hi haurà “sorpreses” per als assistents, activitats per als majors i atraccions de Jugant, jugant per als més xicotets. Les samarretes per a col·laborar amb la iniciativa poden adquirir-se per un preu de 6 euros en les dues tendes del Villarreal CF i els establiments locals Dekada i Cànem, a més dels dimecres i dissabtes en la parada que l’organització instal·la a la plaça de la Vila, coincidint amb el mercat ambulant.

La responsable de l’organització, Amparo Alcaraz, ha presentat la jornada juntament amb el regidor de Proximitat, Diego A. Vila, el president d’Aspanion, Jesús María González, i els col·laboradors de l’esdeveniment: Javier Fuster, responsable de Relacions Institucionals de Porcelanosa; Eugenio Aranda, de Videca; Juan Mota (Pastisseria Giménez); Javier Escuderos (Agrupació de Penyes); Claudia de Oliveira (Cafè-tertúlia l’Antic); Cristina Dauden (Villarreal CF); Javier Casabó i Lluís Vilar (Llibres). També col·laboren en la iniciativa la Junta de Festes i les firmes Mavic, Finas i Sargantana.

Per a participar en la marxa, a més de les samarretes, es distribuiran credencials (1 €), que se segellaran en els quatre punts d’avituallament saludable. “Estem tenint molt bona acollida, tant de persones que volen participar en la marxa com de moltes altres que ens demanen col·laborar per a ajudar a Aspanion en la seua lluita contra el càncer infantil i açò ens motiva encara més”, assenyala Alcaraz.

error: Contingut protegit!