La cita, organitzada per l’AC Bombos i Tambors Vila-real i la Regidoria de Turisme, tindrà lloc el dissabte vinent a les 17.30 hores a la plaça Major

Vila-real celebrarà el proper dissabte, 14 d’abril, per tercer any, la Tamborada de dones. Un esdeveniment organitzat per l’Associació Cultural de Bombos i Tambors Vila-real i la Regidoria de Turisme, que tindrà lloc a la plaça Major a partir de les 17.30 hores, on s’espera que es concentren més de 200 dones i xiquetes procedents de Vila-real i d’altres municipis de Castelló.

El regidor de Turisme, Diego Vila, explica que “de moment ja són 230 les participants inscrites, encara que en els pròxims dies la xifra pot augmentar considerablement”. Les participants, a més de formar part de diferents entitats de Vila-real, arribaran des de Castelló, Betxí, la Vall d’Uixó, Vinaròs, Borriana, Benicàssim, Moncofa, Tales, les Alqueries i el Port de Sagunt.

La Tamborada donarà començament a la plaça Major i es desplaçarà pels carrers per als vianants fins a la plaça de sant Pasqual, on tornarà a posar rumb a l’àgora situat davant del consistori. Després de realitzar el toc provincial, la regidora d’Inclusió Social i Administració Local, Anna Vicens, realitzarà el toc d’inici de la Tamborada local.

Vila assenyala que “a pesar que l’esdeveniment és d’organització recent i només compta amb tres edicions, és una cita molt important per a la ciutat, ja que dóna visibilitat a les dones i contribueix a generar economia i fomenta les visites a Vila-real”. A més, assegura que “volem consolidar un acte que fora de la Setmana Santa reuneix a agrupacions que treballen tot l’any i que a més coincidirà amb la Ruta de la Tapa”.

error: Contingut protegit!