L’Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria d’Universitat Popular, convoca la cinquena edició de la Jornada de pintura ràpida al Termet, que tindrà lloc el pròxim 22 d’abril, a càrrec de l’Associació Cultural El Bressol. Com cada any, artistes i aficionats a la pintura de totes les edats “tindran l’oportunitat de plasmar en els seus quadres l’emblemàtic paratge natural“, indica la regidora de l’àrea, Rosario Royo.

La jornada començarà a les 9.00 hores, amb la recepció a la sala dels Cavallerisses dels participants, que pintaran aquells racons que consideren més atractius de la zona de les 10.00 a les 14.00 hores. Després del dinar de germanor, un jurat format per tres membres vinculats al món de l’art i dues persones de l’associació El Bressol valorarà els treballs i emetrà el seu veredicte a les 17.00 hores. Tots els participants rebran diplomes i es lliuraran premis a les categories tant sènior com infantil a la millor obra, al millor dibuix i al més original, que es decidirà per votació popular. Enguany, a més, la jornada es completa amb una demostració de nocions bàsiques amb aquarel·la a càrrec de l’artista Martínez Sabater.

Dins de la marca de Ciutat Educadora, la pintura és un expressió artística que ens permet promoure una activitat intergeneracional. En aquest cas, reunim tant a joves com a majors en un espai com el Termet, amb l’objectiu de materialitzar amb qualsevol de les tècniques pictòriques, la bellesa del paratge, tenint en compte, a més, que, dins de la Universitat Popular, tenim 68 persones apuntades en les diferents tècniques”, valora Royo. La inscripció és gratuïta a través de correu electrònic en elbressol@hotmail.com.