Vila-real comptarà amb un nou Punt de Trobada Familiar per a facilitar el servei als veïns de la ciutat i la província

Feb 28, 2018 | VILA-REAL

El regidor de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vila-real s’ha reunit hui amb la directora general d’Infància i Adolescència, Rosa Molero, per a abordar la pròxima creació a la ciutat d’un nou Punt de Trobada Familiar. El recurs prestarà atenció especialitzada en situacions de conflictivitat familiar i, a més de Vila-real, atendrà casos d’altres municipis de la província.

Caixabank

Aquest Punt de Trobada se sumarà a la xarxa que la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives té en l’actualitat a Castelló i a Vinaròs, i atendrà tant als municipis del partit judicial de Vila-real (Borriana i Vila-real), actualment derivats a Castelló, com a les persones usuàries del partit judicial de Segorbe i Nules, que en l’actualitat són atesos a Sagunt. Tant Molero com Escorihuela han destacat la millora del servei que suposarà l’engegada d’aquest nou punt de trobada, facilitant l’accés als usuaris dels diferents municipis.

Lleida
Benicàssim

La directora general ha traslladat a Escorihuela alguns dels detalls del nou punt de trobada, que serà considerat de categoria tres i romandrà obert un total de 34 hores setmanals, tant durant el matí com per la vesprada. “Amb aquest nou recurs, i gràcies a la Generalitat, a Vila-real seguim avançant amb noves mesures i serveis per a les persones, millorant l’atenció, en particular en un àmbit tan sensible com és el dels menors i les famílies”, conclou el responsable de Serveis Socials.

UAB

 

Més notícies…