Comença la V Lliga Interescolar d’Hoquei Línia a Vila-real

Feb 28, 2018 | VILA-REAL

El dissabte 3 de març donarà inici la primera jornada de la V Lliga Interescolar d’Hoquei Línia que organitza el Club Patí Ciutat de Vila-real conjuntament amb Torresport i el patrocini del SME de Vila-real

El dissabte a les 10 del matí en la pista d’hoquei La Mayorazga, començarà la primera jornada de les quatre que es disputaran fins mitat del mes de maig.

UAB
Caixabank

Molts escolars de Vila-real, i pobles pròxims que realitzen hoquei línia com a activitat extraescolar en els seus col·legis, s’ajuntaran per a conviure en una jornada on primarà el joc en equip, la camaraderia, la cooperació i la convivència enfront de la competitivitat. Cada equip format jugarà dos partits de 15 minuts cada part a fi que puguen jugar tots i disfruten d’un dia ple d’esport i bon hoquei.

Lleida
Benicàssim

Més notícies…