El Molí de l’Ermita recupera una antiga tremuja per a facilitar el coneixement del procés de la mòlta en les visites guiades a l’entorn

Feb 25, 2018 | VILA-REAL

La Regidoria de Termet, Ermita i Cementeri ha recuperat una antiga tremuja i tambor que cobreix la pedra volandera del Molí de l’Ermita. El treball, a càrrec de dues empreses locals, ha permés incorporar les peces a les activitats didàctiques que es desenvolupen a l’entorn.

Gràcies a aquesta actuació, comptem de nou amb aquests dos elements, que ens permeten explicar  de forma visual com era el procés de la mòlta, un dels usos que ha tingut aquest molí”, explica la regidora de l’àrea, Rosario Royo.

UAB
Caixabank

El Molí de l’Ermita forma part de les visites guiades que s’ofereixen als centres docents i altres col·lectius, amb la col·laboració del Consorci del Millars i de l’A.C. El Bressol. Per sol·licitar la visita només cal remetre la sol·licitud a la Regidoria del Termet.

Lleida
Benicàssim

Més notícies…