El festival Màgia x Ací posa a la venda les entrades de les gales internacional i familiar, que tindran lloc el 24 i 25 de març

Feb 25, 2018 | VILA-REAL

Durant el cap de setmana del 22 al 25 de març, Vila-real es convertirà, un any més, en capital internacional de la màgia, amb la presencia de mags provinents de diversos països i els millors espectacles del moment. Amb el mag Yunke com a director artístic des de la primera edició, i donada la demanda i interés dels espectadors, el festival Màgia x Ací posa ja a la venda les entrades d’aquesta nova edició.

Les entrades per la gala internacional del dissabte 24 de març es podran adquirir a partir de la setmana que ve a les oficines de l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner en horari de matí i en qualsevol moment a través del web municipal http://entrades.vila-real.es a un preu de 10 euros. Les de la gala familiar, programada el diumenge 25 de març, poden adquirir-se per aquestes vies amb un preu de 5 euros.25

UAB
PlatgesBurriana

Amb la direcció del mag Yunke com a sinònim de qualitat i l’aval de les últimes edicions, des de la Regidoria de Cultura, organitzadora del festival, confiem que la resposta del públic de Vila-real i de les poblacions veïnes siga tan massiva com en els anys anteriors, quan vam haver de penjar el cartell d’aforament complet, demostrant la gran acceptació que aquest festival té entre el públic”, assenyala el regidor de Cultura, Eduardo Pérez. Per aquest motiu, les entrades de les gales es posen ja a la venda, a l’espera de presentar, en breu, la programació detallada d’un dels esdeveniment senyera de la marca Vila-real, Ciutat de Festivals, Congressos i Esdeveniments.

Caixabank

 

Més notícies…