Es busca substitut per a Calleja

Feb 23, 2018 | VILLARREAL C.F.

El nou entrenador arribaria al finalitzar la present temporada

Segons informa el portal elgoldigital.com el Villarreal busca, des de ja fa unes jornades, un nou entrenador que substituïsca, a final de la present temporada, a Javier Calleja. Des de l’entitat groga s’entén que Calleja no ha sabut gestionar correctament la marxa de l’equip, sobretot des de l’eixida de Bakambú. La veritat és que l’eixida del davanter no ha ajudat precisament a Calleja que, amb la marxa del jugador al futbol xinés, va perdre el seu millor golejador.

UAB

Tampoc els moviments en el mercat d’hivern han millorat les possibilitats de l’equip que pareix haver-se debilitat en compte de reforçar-se. Roger Martínez és un davanter que està realitzant la pretemporada en el mes de febrer i Salem, a qui Calleja no coneixia, és una incògnita que ha arribat al club més per moviments de ‘business & màrqueting’ que per la seua suposada qualitat. Tan sols l’arribada de Javi Fuego ha paregut aportar alguna cosa positiva a l’engranatge groc. 

PlatgesBurriana

El perfil del nou entrenador seria bàsicament el d’un tècnic amb contrastada experiència en les banquetes, de caràcter eminentment treballador i que estiga disposat a involucrar-se plenament en un nou projecte, en definitiva un home de club. Un dels noms que podria haver sonat en els despatxos del Villarreal seria el de l’actual entrenador del Leganés Asier Garitano. No obstant això el tècnic que més pareix agradar és Eduardo Berizzo, destituït en el Sevilla el passat mes de desembre després de la irregular marxa de l’equip andalús i que ha rebutjat recentment el càrrec de seleccionador de Xile, ja que el seu màxim desig és tornar a entrenar a un club.

Caixabank

(Foto: Villarreal CF)

Més notícies…