Presó preventiva per a Ruben Semedo

Feb 22, 2018 | VILLARREAL C.F.

La jutge del Jutjat número 6 de Llíria ha declarat presó preventiva per a Ruben Semedo. El jugador, que ha estat acompanyat dels seus advocats, ha prestat declaració aquest matí i a continuació ha ingressat de manera preventiva en la presó de Picassent. Les noves dades que es van coneixent sobre el cas no fan més que agreujar la situació del jugador. Semedo hauria utilitzat una pistola per a intimidar la seua víctima i posteriorment li hauria amenaçat amb tallar-li el dit menut amb un ganivet.

UAB

Mentrestant dimarts passat el Villarreal va donar a conéixer la seua posició sobre el tema apuntant en un comunicat oficial que “el club s’assegurarà de prendre les mesures disciplinàries oportunes amb el màxim rigor i contundència basant-se en la gravetat dels fets”.

Borriana
Caixabank

Més notícies…