Vila-real compleix una demanda històrica dels veïns amb l’asfaltat dels carrers de les Corts Valencianes i Alfons el Magnànim

Feb 22, 2018 | VILA-REAL

La Regidoria de Territori ha invertit 83.000 euros en la pavimentació i posada a punt de tots dos vials, donant resposta als residents al barri del Botànic Calduch

Els carrers de les Corts Valencianes i Alfons el Magnànim ja estan obertes al trànsit, després de l’actuació integral realitzada per l’Ajuntament de Vila-real per a donar resposta a una demanda històrica dels veïns.

Borriana
Caixabank

Benicàssim

En total, la Regidoria de Territori ha invertit 83.256 euros en la pavimentació i posada a punt de tots dos vials, que estaven oberts de manera provisional des de la passada legislatura, però que requerien d’una intervenció més completa per a garantir la seguretat i comoditat tant dels residents com de la resta de veïns del barri de Botànic Calduch que transiten diàriament per la zona.

El carrer de les Corts Valencianes ha comptat amb un pressupost de 43.583 euros, que han servit per a millorar la pavimentació i il·luminació del vial. D’altra banda, al carrer d’Alfons el Magnànim s’ha procedit a l’asfaltat integral, amb un import de 39.673 euros.

UAB

El regidor de Territori, Emilio Obiol, assegura que “encara que ha tardat més del que ens agradaria, per fi hem aconseguit donar una nova solució més duradora als veïns, encara que també provisional”. En aquest sentit, l’edil recorda que els terrenys no són de l’Ajuntament –es van ocupar durant el mandat del PP-, per la qual cosa “en cap cas es pot urbanitzar ni actuar de manera definitiva, tot i que gràcies als acords aconseguits amb els propietaris, hem pogut actuar per a deixar presentable la zona”.

Més notícies…