Serveis Públics millora l’accessibilitat i garanteix la seguretat en la plaça de la Creu d’Aliaga

Feb 20, 2018 | VILA-REAL

La Regidoria de Serveis Públics segueix actuant per a millorar l’accessibilitat en tots els punts de la ciutat. Dins aquest pla d’actuacions, en aquests moments SPV està treballant en l’adequació dels passos per a persones en mobilitat reduïda al carrer de València, per la zona de la plaça de la Creu d’Aliaga. “Una de les dues rampes de la plaça no té la continuïtat necessària en la vorera d’enfront, de manera que les persones amb mobilitat reduïda que fan ús d’aquesta rampa es troben de front amb un bordillo, una barrera arquitectònica que anem eliminar però que, en aquests moments, obligaria a circular per la calçada“, explica el regidor de l’àrea, Francisco Valverde.

UAB

Per a garantir la seguretat de les persones amb mobilitat reduïda que fan ús d’esta plaça, s’ha col·locat un banquet que impedeix el pas per la rampa fins que concloguen els treballs de construcció d’una nova rampa en el la vorera d’enfront. 

Caixabank

Més notícies…