La “Setmana Ciclista Valenciana” passarà pels exteriors de Borriana el proper divendres 23 de febrer

Feb 20, 2018 | BORRIANA

Divendres que ve, dia 23 de febrer a la vesprada, la prova de la “Setmana Ciclista Valenciana passarà dues vegades per Borriana, sempre per la CV-18 i sense accedir a vies urbanes, per la qual cosa la regulació del tràfic i la gestió de la prova, estarà coberta per l’organització i l’Agrupació de Tràfic de la Guàrdia Civil. No obstant, convé advertir a la població que a determinades hores hi haurà corts puntuals, segons el rutòmetre facilitat per l’organització, a les següents hores:

-Tall de la CV-18 a les 14:15 hores aproximadament. Només podrà eixir-se de Borriana pel Camí Llombai direcció Nules, fins a les 14:45 aproximadament.

UAB
PlatgesBurriana
Caixabank

-Tall de la CV-18 en rotonda de la CV-185 (així com la CV-185) – Ctra. Vila-real- a les 16:50 aproximadament i fins a les 17:15 aproximadament. Es podrà entrar-eixir a la població per Ctra. Nules i Cno. Artana.

Més notícies…