Ajuntament i Conselleria treballaran per resoldre els problemes tècnics de la ronda sense bloquejar la infraestructura

Feb 20, 2018 | VILA-REAL

El regidor de Territori de Vila-real, Emilio M. Obiol, s’ha reunit hui amb el director general d’Obres Públiques de la Conselleria, Carlos Domingo, amb l’objectiu d’abordar els problemes tècnics sorgits en les últimes setmanes en el projecte de construcció de la futura ronda Sud-oest. Obiol destaca la voluntat d’ambdues administracions per resoldre les dificultats en la carretera, inclosa en els pressupostos autonòmics de 2018 després d’anys de bloqueig i abandó.

La reunió ha sigut positiva, encara que és evident que segueixen havent-hi problemes tècnics que anem a abordar, valorant totes les opcions, per a resoldre’ls com més prompte millor i que Vila-real i la comarca de la Plana Baixa compten amb la infraestructura que mereixen per a garantir la viabilitat i el futur d’aquesta terra”, assenyala Obiol. “La responsabilitat d’executar el projecte recau en la Conselleria i la nostra voluntat és treballar perquè, entre tots, la ronda Sud-oest puga ser una realitat com més prompte millor i amb totes les garanties, tal com s’ha compromès en reiterades ocasions el Govern autonòmic”, valora l’edil.

UAB
Caixabank

En aquesta línia, Obiol recorda que l’Ajuntament va posar a la disposició de la Conselleria els terrenys necessaris per a construir la infraestructura, “després d’un procés molt llarg, dur i costós que ens va costar a les arques municipals més de cinc milions d’euros”. “Entenent les greus dificultats econòmiques de la Generalitat, renunciem fins i tot al projecte original, amb dos carrils per sentit, i finalment enguany hem aconseguit, amb el compromís de la Conselleria, la dotació econòmica necessària per a fer-la realitat. Confiem que el departament autonòmic sàpia donar amb la solució com més prompte millor a una problemàtica que no pot seguir bloquejant per més temps una carretera necessària, urgent i merescuda, després de tants anys”, detalla Obiol.

Lleida
Benicàssim

Més notícies…