Ruben Semedo detingut per un nou acte amb violència

Feb 20, 2018 | VILLARREAL C.F.

El jugador va ser denunciat dies arrere acusat dels delictes de lesions, detenció il·legal i robatori

Segons informa Las Provincias el jugador del Villarreal CF ha sigut detingut esta matinada per la Guàrdia Civil en el xalet que té el futbolista en la localitat de Bétera. La detenció s’ha produït després de la denúncia que dies arrere va interposar el agredit en una comissaria de València. Segons descriu el denunciant, Semedo, el cosí d’aquest i un altre individu més li van colpejar, lligar i van mantindre retingut en el xalet del jugador durant un temps indeterminat.

UAB
PlatgesBurriana

Este temps va ser aprofitat, suposadament, per dos dels agressors per a desplaçar-se fins al domicili del denunciant i entrar en el mateix, utilitzant les claus del pis que prèviament li havien sostret. Una vegada en el pis s’haurien apoderat de diners o haurien pogut fer-se amb alguna cosa que poguera comprometre’ls directament en algun delicte anterior.

Caixabank

El denunciant hauria afirmat també que un dels seus agressors havia disparat dos vegades amb una pistola amb  intenció intimidatòria.

Més notícies…