El IES Francesc Tàrrega, Andrés Santos i Guillermo Rodríguez rebran aquest divendres 9 de febrer els Premis POBLE 2018

Feb 8, 2018 | POBLE, VILA-REAL

Com ve sent habitual des de fa díhuit anys, la gala dels Premis Poble reunirà tots els ingredients per gaudir d’una vetllada d’espectacle i homenatges pròpia de les festes fundacionals

El Conseller d’Educació, el vicepresident 2n i el secretari de Les Corts, el secretari autonòmic d’Inclusió, la directora general d’Internacionalització, diputats provincials, diputades autonòmiques, alcaldes de diversos municipis i l’alcalde de Vila-real, junt amb la corporació local, assistiran a l’esdeveniment que congregarà a representants de tota la societat local.

Caixabank

Tots junts estimarem la tradició amb els Dolçainers i Tabaleters de Vila-real, amb el Grup de Danses El Roser i la Coral Sant Jaume. Viurem l’espectacle amb “La Fam”, companyia de teatre. Recuperarem “Cançons d’abans”, a càrrec d’Àlex Torres, a la guitarra Elena Lapuerta, la flauta travessera de Natàlia Lapuerta i al guitarró Vicent Carrasco ens oferiran diversos temes de la tradició: fandango del sinyo Manuel, bolero de l’Isaco, jota del poble i cançons de magatzem dedicades a les dones tarongeres de Vila-real. Gaudirem de la màgia de Yunke. I retrem homenatge al IES Francesc Tàrrega, Andrés Santos Cubedo y Guillermo Rodríguez Albalat.

Lleida
Benicàssim

La cita anual amb els Premis POBLE està a punt d’arribar.

UAB

 

Més notícies…