Les candidatures de Javier Serralvo i Santiago Agustí arriben a un acord per a optar unides a la direcció del PSPV en la Plana Alta

Feb 5, 2018 | VILA-REAL

Les candidatures de Javier Serralvo i Santiago Agustí a la direcció comarcal del PSPV-PSOE en la Plana Alta han arribat avui a un acord d’unificació amb la finalitat de “generar un projecte marcadament comarcalista, on es valore la singularitat de tots els municipis, i generar un projecte d’acció política on cabien totes les persones, territoris i sensibilitats, enteses en el sentit positiu del terme, que permeta a totes i tots els militants eixir més units del procés i més forts de cara a la ciutadania per afrontar els processos polítics i electorals que ens resten al territori“.

D’aquesta manera, l’acord al qual s’ha arribat suposa que el regidor de Vila-real, Javier Serralvo, passa a ser el candidat de consens per a les eleccions primàries del diumenge 4 de febrer, de manera que Santiago Agustí presentarà al llarg del dia d’avui formalment la seua retirada davant els òrgans pertinents del partit. Des de la nova candidatura també s’ha explicat que han treballat fins al últim moment amb tots els candidats per a presentar una única candidatura d’integració a les eleccions de demà, acord que no ha sigut possible.

Caixabank

La nova candidatura resultant valorarà els posicionaments de tots els municipis de la comarca de la Plana Alta, sent així la més transversal de les candidatures possibles, ja que obté suports inicials pràcticament de la totalitat de municipis que componen la comarca. Així mateix, aquest projecte reconeix també l’element rellevant de les dues grans poblacions de la província, Castelló i Vila-real, i les vol col·locar en una situació predominant però a la vegada ben coordinada amb la resta dels municipis de la comarca.

Lleida
Benicàssim

La nova candidatura de consens ha volgut posar en relleu la importància d’iniciar el treball electoral i la necessitat de fer llistes electorals en tots els municipis de la comarca, treballant en més immediatesa sobre aquelles zones on la dreta política genera posicions clares de coerció i falta de llibertat suficient perquè la gent es decidisca a presentar-se per opcions progressistes. En eixe sentit, s’iniciarà una tasca de suport als alcaldes, alcaldesses i portaveus municipals per tal de referenciar-los com a futurs i immediats candidats i candidates municipals del partit socialista a la comarca Plana Alta. Per últim, l’acord potenciarà una participació més oberta i clara en processos per a triar i seleccionar els millors i més capacitats càrrecs públics que puguen representar a la nostra comarca.

Des de la candidatura unificada es valora molt positivament aquest acord, que avui es presenta davant la militància, en el que surt clarament beneficiat el Partit Socialista, i on s’ha aprofitat el procés intern de primàries per poder construir, posant en valor tot el que tenim fet i mirant cap a un futur que és clarament esperançador.

Així mateix, tant Javier Serralvo com Santiago Agustí agraeixen profundament als i les militants del partit l’oportunitat que els han donat per poder visitar les agrupacions de la comarca i sentir els plantejaments que lliurement s’han plantejat per millorar el funcionament del partit i tenir noves propostes per rellançar al PSPV com a la millor alternativa de futur als governs de la dreta existents a la nostra comarca, Diputació Provincial i Govern d’Espanya.

UAB

 

Més notícies…