Ajornada al dia 11 de febrer la tradicional Cursa de Sant Blai de Borriana

Feb 3, 2018 | BORRIANA

Les previsions de pluges per al matí de la jornada del diumenge han fet que la regidoria d’Esports i el Servei Municipal d’Esports hagen decidit ajornar la coneguda cursa de Sant Blai en la qual cada any centenars i centenars de xiquets i xiquetes de la ciutat participen de forma massiva en l’esdeveniment esportiu. Després d’esperar fins a mig matí de dissabte, l’organització ha preferit ajornar a la setmana vinent, en concret al diumenge dia 11 de febrer, la celebració d’una de les activitats més seguides dins de la programació especial que es prepara al voltant de les Festes patronals de Sant Blai.

UAB

Segons ha explicat el regidor d’Esports, Vicent Granel, “no volíem que demà a l’hora de l’inici de la carrera haguérem d’avisar a última hora sobre la suspensió, i com les previsions eren bastant clares respecte al risc de pluja, hem preferit ajornar-la a la setmana vinent i així evitar un suspensió d’última hora”. Així, es mantindran els horaris d’inici de cada carrera de cara al pròxim diumenge onze, amb les deu i mitja del matí com a hora oficial de l’inici de cadascuna de les proves.

Borriana
Caixabank

Més notícies…