Borriana celebra el tradicional Festival de Bandes de Sant Blai

Feb 2, 2018 | BORRIANA

La Regidoria de Cultura ha programat per a aquest diumenge, dia 4 de febrer, a les 18.30 h, en el Teatre Payà, el tradicional Festival de Bandes de Sant Blai, que un any més forma part dels actes de les festes patronals. En aquesta ocasió l’agrupació convidada a participar en el festival és la Banda del Centre Musical Instructiu Santa Cecília de Puçol, que sota la direcció de Xesco Guillem Escobar interpretarà la primera part del concert amb un programa amb les obres “Carmesina” de Manuel Morales, “Saga Càndida” de Bert Appermont i “Lord Tullamore” de Carl Wittrock.

UAB

La Banda Simfònica de l’Agrupació Filharmònica Borrianenca serà l’encarregada de intepretar la segona part amb un programa format per “Cien años de suspiros” de Santiago Quinto Serna i “The Island of Light” de José Alberto Pina, sota la direcció de Norma Comes Vidal. L’entrada serà gratuïta fins a completar l’aforament.

Caixabank

Més notícies…