93 equips participen en el VII duatlón per equips “Vila d’Almenara”

Ene 21, 2018 | ALMENARA

L’Universitat d’Alacant s’imposa en la categoria masculina i el CT Arena Alacant en la femenina

Amb la celebració de l’espectacular VII Duatló per Equips “Vila d’Almenara” ha començat la temporada 2018 de competicions esportives en la localitat. Enguany la prova era el Campionat Autonòmic de Duatló per equips i alhora, la primera del Circuit de Duatlons de la Diputació de Castelló. En total han participat 93 equips, 77 masculins i 16 femenins que han eixit d’un en un per a completar el recorregut consistent en 5 quilòmetres en carrera, 20 de ciclisme i acabar en altres 2,5 quilòmetres de carrera. En total s’han inscrit 529 participants dels quals 447 han arribat a meta, 29 s’han retirat, 12 han sigut desqualificats i 44 no s’han presentat.

Pel que fa a les classificacions, el millor equip masculí ha sigut l’Universitat d’Alacant-A, que ha marcat un crono de 57:24 a completar tot el recorregut. El segon equip ha sigut el Tricanet de Berenguer –A amb un temps  de 1:00:44 i tercer el Duurs Castelló M.Motors-A amb un temps de 1:02:00. Destacar la participació del Club Almenara Triatló amb dos equips.

Quant a les xiques, la victòria va ser per al Club Triatló Arena Alacant-A amb un crono de 1:17:09 seguides de les components del Trivila-A amb un temps de 1:18:22, mentre que terceres van ser les xiques del Tutriatlon.com –A amb un crono de 1:18:51. També destacar la participació d’un equip femení del Club Almenara Triatló.

Amic Bona Vesparada

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat la gran participació i nivell de la prova que cada any obri el calendari a Almenara, agraint la seua presència a tots els esportistes que han competit. L’agraïment de l’alcaldessa també s’ha fet extensiu a l’organització, clubs, empreses i entitats col·laboradores, així com a cadascun dels molts voluntaris i voluntàries que han posat el seu granet d’arena perquè Almenara tinga una prova d’aquestes característiques.

 

 

Empreses rurals

Més notícies…