Estíbaliz Pérez (PSPV), reelegida alcaldessa d’Almenara per als pròxims quatre anys

Jun 15, 2019 | ALMENARA

La socialista Estíbaliz Pérez Navarro ha sigut reelegida alcaldessa d’Almenara per als pròxims quatre anys, en aconseguir la majoria absoluta dels vots del ple del consistori que s’ha constituït aquest matí. Així Pérez ha aconseguit set vots. Les candidatures de Sergio Ferrer (PP) i de Quique Castelló (Compromís) han obtingut tres vots cadascuna. D’aquesta manera ha començat un nou mandat en el qual el Grup Municipal Socialista comptarà amb set edils (majoria absoluta), tres el Grup Municipal Popular i altres tres el Grup Municipal de Compromís. La mesa d’edat en la sessió de constitució del consistori l’han conformada els edils socialistes Francesc Bargay i Paula Aguilar.

L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, en el seu discurs ha agraït la confiança del municipi d’Almenara per a revalidar l’alcaldia per quatre anys més, i ha mostrat la gran il•lusió per continuar treballant per la localitat, especialment per les persones. També per la nova etapa que s’obri per als pròxims quatre anys amb grans reptes de futur, ocupació, medi ambient, o les esculleres. També buscarà la col•laboració per a millorar Almenara amb la resta d’administracions (Diputació, Generalitat i Govern d’Espanya) que tindran signe socialista. Pérez també ha posat en valor l’esforç i l’honestedat dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament.

També han pres la paraula el portaveu de Compromís, Quique Castelló, que ha destacat la labor de l’anterior grup municipal en els últims anys amb les propostes realitzades, així com les línies de futur que proposaran amb el medi ambient, el patrimoni i el social com a bandera. Des del Partit Popular, el seu portaveu, Sergio Ferrer, ha destacat que realitzaran una oposició lleial buscant el millor per a Almenara i amb l’objectiu de complir i fer complir la llei.

Equip de govern

El nou equip de govern estarà format per set regidors i regidores socialistes encapçalats per l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez que a més portarà les àrees d’Educació i Protecció Civil.

Castellón destino

Francesc Bargay s’encarregarà de les regidories de Cultura i Patrimoni, Recursos Humans, Normalització Lingüística, Participació Ciutadana i Transparència. Lorenzo Vicent s’encarregarà de les àrees d’Esports, Agricultura, Via Pública, Urbanisme, Accessibilitat, així com de la Brigada d’Obres i Serveis.

Débora Marín portarà les àrees de Serveis Socials i Festes, mentre que Veli Casanova s’encarregarà de de Gestió Econòmica, Hisenda i Activitats, així com de les Polítiques Actives d’Ocupació. També portarà la regidoria de Policia i s’encarregarà de la Coordinació d’Àrees i Serveis de l’Ajuntament.

Per part seua, Juan Cruces, serà el regidor de de Turisme i Platges, Medi Ambient, Comerç, Mercat i Consum, mentre que Paula Aguilar portarà les regidories de Joventut, Associacions, Sanitat, Igualtat, Modernització i Xarxes Socials.

A més dels set edils socialistes el ple d’Almenara el formen els tres edils del Partit Popular, que són Sergio Ferrer, Bruno Guirado i Amparo Esteve i els tres de Compromís per Almenara que són Quique Castelló, Carmen San Onofre i Miguel García.

Finalment destacar que la sessió plenària s’ha retransmés en directe per les xarxes socials de l’Ajuntament d’Almenara.

Més notícies…