Al voltant d’una desena d’alumnes de 3r d’E.S.O. participen d’una sessió pràctica a la redacció

Vora una desena d’alumnes de tercer curs d’E.S.O. del col•legi Santa Maria ha visitat la redacció de POBLE acompanyats de Sergi Pérez, mestre de llengües. Els estudiants han pogut comprovar des d’una perspectiva pràctica els continguts que estan treballant a l’aula mitjançant una sessió dinàmica i participativa.

Juanjo Clemente, director de POBLE, ha estat l’encarregat de dirigir la sessió i d’explicar-los com s’estructura la revista i quines són les necessitats tant informatives com de professionals que necessita la publicació perquè cada mes estiga disponible als quioscs i establiments de la ciutat.

Finalment, la sessió ha acabat amb la foto de grup i el repartiment d’un obsequi per cadascú dels joves.

 

 

 

 

error: Contingut protegit!