El Quasimoto Surf’s Up Invitational converteix durant tres dies la platja de l’Arenal en “Burrifornia”

Oct 14, 2017 | BORRIANA

El festival dedicat a la cultura clàssica del surf ha reunit a 300 persones durant els tres dies de concerts, pràctiques de diferents disciplines, exposicions i documentals temàtics

No volem massificar ni parlar de xifres astronòmiques d’assistència al Quasimoto; amb seguir aportant cada vegada més a la cultura clàssica del surf amb música, mostres artístiques, pràctiques de diferents modalitats de surf i gaudir d’un cap de setmana amb gent vinguda des de molt lluny, el Quasimoto haurà tornat a triomfar”. Així parlaven els representants del Quaismoto Surf’s Up Invitational, Pepe Vicent i Juanma García dies abans que la sisena edició del festival que té al surf clàssic com a fil conductor. I així s’ha confirmat en el tercer dia d’activitats, el dissabte, ja que tal com explicava el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, “un any més hem aconseguit que eixe treball conjunt i eixa il·lusió que posen els organitzadors del Quasimoto haja fet que tots i totes les assistents hagen tornat a tancar el festival amb un somriure dibuixat en la cara”.

 

En aquest sisè any de celebració del festival, de nou la música i les activitats al voltant del surf han sigut les protagonistes, i tal com els agrada dir als organitzadors “han convertit una vegada més la platja de l’Arenal en el concepte de “Burrifornia” que ens agrada que es perceba en el festival”. Durant les tres jornades del festival, el dia s’ha obert amb la pràctica de diferents disciplines relacionades directament amb el surf clàssic, amb xiquets, xiquetes, joves i majors gaudint de la bona temperatura que ha acompanyat durant el Quasimoto i les característiques especials que solament ofereix la platja de Borriana. Ja el dijous molts van poder gaudir de les actuacions musicals encapçalades per uns espectaculars The Neanderthals, que van obrir la part musical amb magnificència. Al seu costat, The Five Fingers with Parasol repetien dijous i dissabte al matí amb un concert en la platja, mentre el divendres el protagonisme era per als locals Rockaways i Surflamingo, els qui tancaven els concerts per a donar pas a una llarga i gran sessió de dj’s protagonitzada per Joan Nuuhiwa i Coke Makaha.

Amic Bona Vesparada

En l’última i definitiva jornada, la del dissabte, la varietat d’activitats i proposta començava amb la curiosa sessió de noces (solament oficials en Burrifornia i Nevada), i el posterior Mercat ambulant Surf que durant tres dies ha oferit tot tipus d’objectes i productes relacionats amb el Surf Clàssic. Els xiquets i xiquetes han tingut el seu moment amb el taller a càrrec de Sandra Moncusí i Bili, i a la nit, Patri and The Greasers ha obert la sessió de concerts, tan sol interrompuda pel sorteig d’un Tauló Zips amb funda de Secrets Beach. The Magnificats i Surfer Joe Band han sigut els encarregats de tancar l’última nit del Quasimoto Surf’s Up Invitational Burrifornia, al que encara li ha quedat temps per a programar una jornada de neteja de la platja per a diumenge. Així, i tal com destacaven tant els membres del Club de Surf Borriana i el regidor de Cultura Vicent Granel, “una vegada més s’ha demostrat que es pot organitzar i tenir un gran èxit en la celebració de festivals temàtics i amb un limite en les inscripcions, ja que faciliten la possibilitat de participar en totes les activitats, fan que cada any els i les amants del surf es reunisquen a Borriana, i fins i tot suposen una menor afecció en l’entorn en el qual se celebren”.

Empreses rurals

Més notícies…