Els Lluïsos suspén la tradicional Matxà de Sant Antoni per la covid-19

Ene 9, 2021 | VILA-REAL

Com a alternativa a la ‘Matxà’, Poble anima als seus seguidors a que, fins el dia 17 de gener, festivitat de sant Antoni Abat, ens envien al nostre correu xarxes@revistapoble.net, una fotografia amb la seua mascota, que serà publicada en les nostres xarxes socials durant aquests dies, participació que serà recompensada amb un detall en agraïment.

La festivitat de Sant Antoni, patró dels animals, no podrà comptar enguany amb la popular ‘Matxà’, que organitza des de 1973 la Congregació de Lluïsos. L’entitat, en comunicació amb la Regidoria de Joventut, ha decidit suspendre enguany la desfilada i benedicció de mascotes, ateses les actuals restriccions per la covid-19 i com a mesura de prevenció i contenció de la pandèmia.

Amic Bona Vesparada

També se suspén la tradicional benedicció i repartiment de panets que organitza cada any la Regidoria de Tradicions, després de la missa de Sant Antoni que se celebra en l’ermita de la Verge de Gràcia el 17 de gener.

Empreses rurals

Més notícies…