Benicàssim dona solució a un punt inundable en èpoques de pluja en el Voramar

Ene 7, 2021 | BENICÀSSIM

 

El pla d’actuació també ha inclòs els carrers Doctor Fleming, Senia Sevilla i La Corte

 

L’Ajuntament de Benicàssim continua amb les actuacions per a donar solució a punts conflictius en èpoques de pluges. Els treballs són finançats a través del Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de Castelló i van començar al carrer La Corte, intersecció amb els carrers Almadrava i Las Vegas. En aquesta localització es van col·locar reixetes en els punts més baixos dels vials per a eliminar els tolls que es produïen en època de pluges, “i d’aquesta mateixa forma es va procedir en la zona sud, en concret en dos punts del carrer Doctor Fleming i el carrer Senia Sevilla”, ha explicat la regidora d’Obres i Serveis, Elena Llobell.

 

La tercera zona d’actuació és l’Avinguda Barcelona, concretament la zona del Voramar i els treballs ja s’han iniciat. “En aquest punt existeixen uns problemes històrics d’inundacions en les èpoques de pluges en acumular-se un cabal important en el punt sota del pont de ferro. Amb aquesta actuació es pretén canalitzar aqueixos escolaments evitant que provoquen danys aigües avall”, ha indicat l’edil que va visitar les obres al costat de l’alcaldessa, Susana Marqués. La primer edil ha afegit que “amb aquestes actuacions millorarem les infraestructures del cicle integral d’aigua, donant solució a sis punts conflictius amb pluges”.

 

Més notícies…