Nules ultima l’esborrany del pròxim pressupost

Dic 16, 2020 | NULES

 

Es vol congelar els impostos i les taxes municipals

 

L’Ajuntament de Nules està treballant en l’esborrany del pressupost de l’exercici de l’any 2021, de fet està ja ultimant la proposta que en les pròximes setmanes es traslladarà als diferents grups municipals per a que l’estudien i puguen aportar els seus plantejaments al respecte.

 

Amic Bona Vesparada

Així doncs, entre les principals accions que contempla aquest esborrany es troba la congelació dels impostos i de les taxes municipals; a més també es preveu partida pressupostària per als principals actes que se celebrem al llarg de l’any com les festes patronals, la fira agrícola o la fira medieval de Mascarell a les que es vol aquest any donar continuïtat si les condicions sanitàries ho permeten.      

 

El regidor d’Hisenda, Guillermo Latorre, comenta al respecte que “els tècnics municipals estan confeccionant aquest esborrany dels conters municipals del pròxim any, amb els que es vol que la gestió municipal s’adapte a  l’actual situació financera derivada de la pandèmia. Per aquest motiu, es vol congelar els impostos i les taxes municipals, entre altres mesures que puguen ajudar a la ciutadania i a les famílies apostant per polítiques socials, d’ocupació i de promoció del comerç i dels serveis locals donant continuïtat a la campanya Activa Nules”.

 

Empreses rurals

Més notícies…