Els socialistes de Vila-real reten homenatge al militant José Rico pel seu centenari

Nov 30, 2020 | VILA-REAL

 

Els socialistes de Vila-real reten homenatge al militant José Rico pel seu centenari, en l’any que l’agrupació local celebra també els 100 anys

 

L’alcalde i president del PSPV-PSOE de Vila-real, José Benlloch, i la secretària general de l’agrupació local, Silvia Gómez, visiten José Rico, militant històric de la ciutat, que acaba de complir 100 anys. Els mateixos que commemora enguany la pròpia agrupació socialista de Vila-real

 

L’agrupació socialista de Vila-real ha rendit un sentit homenatge a un dels seus militants més “històrics”, el vila-realenc José Rico Gil, quan acaba de complir 100 anys, en reconeixement a la seua trajectòria i compromís amb els valors del socialisme a la ciutat. Davant la impossibilitat de celebrar un acte de reconeixement més ampli, la secretària general de l’agrupació local, Silvia Gómez, i el president i alcalde de la ciutat, José Benlloch, han visitat José Rico a casa seua i li han lliurat una placa d’homenatge i altres detalls, com el llibre de Domingo Font sobre Pascual Cabrera Quemades, alcalde durant la Segona República i un dels fundadors de l’agrupació socialista de Vila-real que, com José Rico, compleix 100 anys.

Amic Bona Vesparada

 

Militants com José Rico, enamorat del seu poble a pesar dels anys que va viure fora, són els que han fet gran la història i l’agrupació socialista de Vila-real. Per a nosaltres, és un autèntic orgull comptar amb persones como Pepe Rico, que, amb les seues conviccions, enteresa i il·lusió, ens ajuden cada dia a construir la Vila-real més justa, solidària i amb igualtat d’oportunitats per a totes i tots”, assenyala Benlloch. En la mateixa línia, la secretària general dels socialistes de Vila-real afegeix: “La ciutat de Vila-real no seria la que hui és sense el paper que ha tingut l’agrupació socialista en la nostra història al llarg dels últims 100 anys. Tampoc el PSPV-PSOE de Vila-real podria ser el mateix ni podríem haver contribuït com ho hem fet a millorar la nostra ciutat sense persones como José Rico, militant de base, socialista convençut i vila-realenc de cor. Tenim molt que agrair-li i molt per a aprendre’n”, conclou Gómez. 

La secretària general, a més, avança que l’agrupació local prepara diferents accions per a commemorar el centenari de la seua fundació, l’any 1920. “Els socialistes hem estat testimoni i protagonistes de l’evolució de la nostra ciutat durant l’últim segle, una història lligada indissolublement a la de Vila-real que mereix que recordem i posem en valor. Cap partit com el nostre ha estat present en els esdeveniments que han marcat la de Vila-real de hui i també la Vila-real del futur, amb els governs de l’alcalde Benlloch”, conclou Gómez.

 

Empreses rurals

Més notícies…