L’alcalde de Vila-real rep a Sebastián Mora després dels seus triomfs al campionat europeu de ciclisme en pista

Nov 18, 2020 | VILA-REAL

 

Imatges de la recepció que ha realitzat l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, al ciclista vila-realenc Sebastián Mora després d’haver obtingut el campionat europeu en les categories de Madison i Puntuació de ciclisme en pista celebrat a Bulgària.

 

L’esportista ha mostrat a l’alcalde les medalles obtingudes i Benlloch li ha entregat una reproducció en 3D de la figura del fundador de la ciutat, Jaume I. L’alcalde ha felicitat a Mora pels triomfs i li ha traslladat l’agraïment i orgull de tota la ciutat per la seua trajectòria esportiva i per portar el nom de Vila-real arreu del món. En la recepció també han participat el regidor d’Esports, Javier Serralvo, i el cap del Servei Municipal d’Esports, José Ramón Cantavella.

 

Més notícies…