María José Safont felicita al col·legi Villa Fátima, guanyador del concurs escolar de l’UJI i Reciplasa «Què fem amb el fem?»

Nov 13, 2020 | BORRIANA

 

Comerç Borriana

L’alcaldessa de Borriana ha fet un repàs a l’actualitat de la localitat en l’habitual roda de premsa telemàtica amb els mitjans de comunicació

 

María José Safont ha volgut començar la compareixença felicitant al Col·legi Villa Fátima, guanyador del concurs escolar «Què fem amb el fem?» que premia els projectes d’educació mediambiental des de l’educació infantil fins a secundària. En aquest cas el concurs, organitzat per la Càtedra UJI-Reciplasa de gestió de residus Sòlids Urbans en col·laboració amb el Seminari d’Educació Ambiental de Castelló, ha premiat al col·legi borrianenc en la categoria d’ESO pel projecte “INVERCD”.

 

Esports A Punt

A continuació l’alcaldessa ha repassat altres assumptes d’actualitat, com el denominat projecte “Port-ciutat” que es troba pròxim ja a la redacció del projecte de l’obra, amb un pressupost de 1.700.000 euros.

 

També ha fet insistència en els treballs d’adequació del pàrquing de la terrassa Payà, que ja estan en marxa, així com el projecte de la passarel·la del Clot i els treballs per a reforçar el mur de la Serratella, així com el record al 75 aniversari de la reconstrucció del campanar.

 

Empreses rurals

Més notícies…