L’Ajuntament desinfecta els patis dels centres educatius de Borriana

Oct 14, 2020 | BORRIANA

 

  • Aquest treball es continuarà realitzant regularment, cada mes, durant tot el curs escolar
  • Per a “garantir i oferir un entorn escolar més segur a l’alumnat i al personal dels centres”

 

L’Ajuntament ha efectuat la desinfecció dels patis dels centres educatius del Borriana aprofitant el pont del passat cap de setmana. Tasques que s’han concentrat en els patis i zones exteriors de cada centre, les zones esportives, les zones d’esbarjo i les entrades dels col·legis, que han sigut netejades i desinfectades amb una solució d’hipoclorit, un desinfectant eficaç amb totes les garanties sanitàries.

 

Aquest dispositiu especial de neteja i desinfecció és una iniciativa de la regidoria de Serveis públics que dirigeix Vicent Aparisi, en resposta a la preocupació mostrada per la comunitat educativa de la ciutat. En els treballs han participat tres camions i operaris, tant de Fobesa, l’empresa encarregada del servei de neteja viària del municipi, com personal i mitjans municipals de Via Pública.

 

A més, ha precisat Aparisi, “es continua reforçant la neteja viària nocturna en carrers i mobiliari públic amb neteja d’aigua a pressió, amb especial incidència en els accessos als col·legis i centres de salut, per a mantindre les màximes garanties d’higiene i salubritat”.

 

Segons ha explicat el regidor de Serveis Públics, aquest treball “es continuarà realitzant regularment, cada mes, durant tot el curs escolar, per a garantir i oferir un entorn escolar més segur a l’alumnat i al personal dels centres”.

Castellón destino

 

Sobre aquest tema ha afegit que són temps “molt complicats i tots, l’Ajuntament de Borriana el primer, hem de vetlar per mantindre un ambient sa en totes les instal·lacions educatives”.

 

Cal recordar que seguint els protocols anticovid-19 marcades per les autoritats educatives i sanitàries, fa a penes un mes es va realitzar la tornada al col·le en els centres educatius del municipi amb l’aplicació de les mesures higièniques i de seguretat, els protocols i els plans de contingència.

 

Així, en tots els centres escolars es van realitzar els treballs previs de neteja i desinfecció, que es continuen fent de manera periòdica durant tot el curs escolar.

 

Més notícies…