El PP demana sentit comú al consell de salut i que s’ajornen els concerts de Borriana pel Covid

Sep 9, 2020 | BORRIANA

 

La reunió, que se celebrarà demà de manera urgent i extraordinària, analitzarà els concerts multitudinaris que ha organitzat l’alcaldessa socialista en plena expansió de contagis

 

El Partit Popular de Borriana ha reiterat hui que s’impose el sentit comú i que s’ajornen els concerts que l’alcaldessa de Borriana ha organitzat amb un aforament de fins a 800 persones. El PP de la localitat ha demanat una convocatòria urgent i extraordinària del Consell de Salut de l’àrea de la Plana, que presideix l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, perquè les autoritats sanitàries prenguen el comandament i protegisquen als veïns de la zona.

 

La regidora del PP en la localitat, Chelo Suay, ha assenyalat que confia que la celebració d’aquest Consell de Salut demà “acabe servint perquè impere la prudència i el sentit comú” i s’ajornen els concerts “fins que la situació sanitària ho permeta”.

 

L’edil popular assenyala que “Borriana ja ha patit bastant” a l’ésser una de les poblacions amb major taxa de mortaldat a causa de la pandèmia “i les dades de contagis a Espanya són preocupants”. “A tots ens agraden els concerts, nosaltres vam posar en marxa l’Arenal Sound, però pensem que ara no és el moment i ha de prevaldre la responsabilitat”.

Castellón destino

 

Per a l’edil “nosaltres demanem que es protegisca a tota la ciutadania davant un programa d’actes que estableix quatre concerts massius”. En aquest sentit, “han de ser les autoritats sanitàries les que prenguen el comandament a la nostra ciutat perquè en aquests moments el fonamental és evitar un nou brot explosiu com el que registrem el mes de març”, ha assenyalat Chelo Suay.

 

De fet, “només cal veure el que han fet els ajuntaments de voltant, com Vila-real, Onda, Almassora o Castelló que han decidit ajornar actes multitudinaris per sentit comú i responsabilitat”.

 

La regidora ha recordat, a més, que l’Ajuntament vol ara canviar la ubicació del concert a pocs dies de celebrar-se “amb el que alguna cosa malament sabran que estan fent” pel que el PP els ha demanat “que s’ajornen en lloc de posar en risc a tota la comarca”.

 

Més notícies…