El PP de Vila-real demana suspendre les festes de la Mare de Déu de Gràcia

Jul 21, 2020 | VILA-REAL

Els populars realitzen aquesta petició davant l’anunci de l’alcalde de la celebració de concerts i actes festius i assegurar que a Vila-real “serem promotors” de la festa i reclamen que els diners es destine a afectats pel Covid-19

Comerç Borriana

 

El Partit Popular de Vila-real ha demanat “responsabilitat i prudència” hui a l’alcalde i ha sol·licitat de manera formal que se suspenguen les festes de la Mare de Déu de Gràcia de setembre.

 

El portaveu del PP en la localitat, Héctor Folgado, ha explicat hui que “no és el moment més oportú de celebracions festives pels brots que s’estan produint i sobretot després de les declaracions d’ahir del Ministre de Sanitat, Salvador Illa, que va donar unes dades preocupants”.

 

Sense anar més lluny, aquesta mateixa setmana hem conegut com un dels rebrots produït en una festa ha afectat diversos joves de la nostra ciutat. A més, l’obligació de portar la màscara sempre, imposada per la Generalitat la setmana passada, confirmen que és necessari actuar amb la màxima prudència i responsabilitat per a evitar retrocedir en la lluita contra el Covid19.

 

Esports A Punt

Els populars han proposat aquesta anul·lació després que l’alcalde anunciara la setmana passada que s’anaven a realitzar concerts i actes festius i que Vila-real anaven a ser “promotors” de la festa.

 

El portaveu popular ha assegurat, a més, que “la partida que en teoria hi ha per a festes i que l’equip de govern xifra en 200.000 euros pensem que han de destinar-se a ajudes per als afectats pel Covid-19: veïns i empreses”.

 

Reiterem la necessitat d’impulsar les ajudes d’emergència econòmica que estem proposant insistentment a l’equip de govern. Unes ajudes que permeten subsistir a aquells sectors més afectats per aquesta crisi entre els quals es troben també les empreses vinculades a la festa. Amb ells l’ajuntament pot i deu col·laborar.

 

Folgado ha assenyalat que “des del Partit Popular sentim una forta estima i respecte cap a les nostres tradicions el que fa que aquesta petició no siga per a res agradable”. “A tots ens hauria agradat poder celebrar amb certa normalitat les nostres festes, això significaria haver deixat arrere aquesta pandèmia, però desgraciadament no és així i per això, lluny de postures potser més populars hem d’apostar per decisions responsables i on prevalga la salut i el benestar dels nostres veïns per damunt de qualsevol altra consideració”.

Empreses rurals

Més notícies…