El PP reclama un accés directe des de l’AP7 per a Vila-real  

Jul 20, 2020 | VILA-REAL

Los populares reclaman que la ciudad cuente con un acceso directo exclusivo y elevan la propuesta al pleno

Comerç Borriana

 

El Partit Popular de Vila-real reclamarà en el pròxim ple la creació d’un accés directe des de l’AP-7 per a Vila-real.

 

Els populars assenyalen que és necessari reivindicar de manera ferma davant el Govern central la creació d’un accés directe connectant l’AP7 a la ciutat al seu pas per la carretera d’Onda, important nucli industrial de Vila-real.

 

Tal com ha assenyalat el portaveu del PP, Héctor Folgado, “ara que gràcies a les gestions del PP a Madrid en l’anterior legislatura s’ha aconseguit liberalitzar l’autopista, és de justícia que la localitat compte amb un accés directe”.

Esports A Punt

 

Per als populars “és el moment de posar damunt de la taula aquesta reivindicació històrica i que la ciutat compte d’una vegada per sempre amb un accés directe de connexió amb l’AP-7”.

 

De fet, ara mateix el Ministeri de Foment està estudiant la creació d’accessos directes en aquells punts on siga necessari “i ara és el moment en el qual Vila-real ha de fer valdre el seu pes com a ciutat i sol·licitar-lo”.

 

Cal recordar que l’últim Govern del Partit Popular va impulsar la liberalització de l’AP-7 que ha permés que hui dia es puga circular de manera gratuïta per aquesta carretera.

Empreses rurals

Més notícies…