Les Penyes en Festes, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, llança una campanya de promoció del comerç local

Jul 14, 2020 | LA VALL D'UIXÓ

Amb el Carnet de Soci 2020, es podrà accedir a descomptes permanents, xecs regal i aportacions extraordinàries dels comerços

Les Penyes en Festes, en col·laboració amb l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, llança una campanya de promoció i suport al comerç local. Mitjançant el Carnet de Soci 2020, que poden obtenir tant les persones penyistes com aquelles que no ho són, podran accedir a sortejos, descomptes i promocions.

Amb la suspensió de la setmana de Penyes, des de l’associació hem emprés aquest projecte perquè no es quede un any buit i recolzar, dins de les nostres possibilitats, als comerços i negocis de la ciutat“, explica el president de les Penyes en Festes, Vicente Pitarch, qui ha recordat que la iniciativa és oberta per a tots els comerços locals, sense necessitat de tenir cap classe d’acord amb l’associació.

Castellón destino

Mitjançant el Carnet de Soci, que compta amb més de 2.000 usuaris, es podrà accedir a sortejos de xecs regal per valor de 25€, a aportacions extraordinàries d’alguns comerços de la ciutat i a descomptes permanents amb negocis al llarg de l’any.

El regidor de Comerç, Jorge Garcia, ha donat l’enhorabona a l’associació per la campanya: “una volta més, amb iniciatives com aquesta, les Penyes en Festes demostra el seu caràcter social i la seua importància dins de la societat vallera“.

Més notícies…