El PP reclama actuar contra la plaga de mosquits a Vila-real

Jul 7, 2020 | VILA-REAL

Els populars exigeixen que l’Ajuntament active nous tractaments i que reclame la intervenció de la Diputació i de la Generalitat en la lluita

 

Lleida

El Partit Popular de Vila-real ha demanat hui en la celebració de les comissions que es reactiven tractaments eficaços contra la plaga de mosquits. La regidora del PP, Gema Ferreres, ha reclamat que “s’actue de manera contundent i amb més mesures” i ha recordat que fa a penes quinze dies el PP ja va demanar que s’extremaren les accions “sense que s’haja actuat”.

La regidora ha recordat que zones com els voltants del riu Millars, el Madrigal o zones molt conflictives quant a la plaga de mosquits “i els veïns estan patint les conseqüències”.

Així mateix, la responsable del PP ha recordat que “és necessari un front comú ja que els mosquits no entenen de fronteres” pel que des del PP es demana que la Diputació i la Generalitat Valenciana prenguen cartes en l’assumpte “i que des de la lleialtat es treballe de manera eficaç a curt, mitjà i llarg termini”.

UAB

Gema Ferreres considera que “en primer lloc ha de realitzar-se un treball pal·liatiu davant les conseqüències de l’actual plaga i, d’altra banda, instar a les administracions amb competències a fer un treball eficaç”.

Més notícies…